Anne Tufte, sportssjef i NENT.
Anne Tufte, sportssjef i NENT.

Svarer etter Fjørtoft-kritikken: – Innimellom kan følelsene ta overhånd

Jan-Aage Fjørtoft fikk krass kritikk av Medier24-redaktør Erik Waatland. Selv ønsker ikke tv-profilen å kommentere artikkelen. Men det gjør sjefen hans.

Publisert

«High fives, klemming, skryt i skyene og trolig det nærmeste du kommer rævslikking på direktesendt TV. Er dette god sportsjournalistikk?», skrev Medier24-redaktør Erik Waatland om Viasat-reporter Jan-Aage Fjørtoft i en kommentar søndag kveld.

Til Aftenposten skriver Fjørtoft i en sms at han har respekt for andres mening, men at han ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Anne Tufte er sportssjef hos Fjørtofts arbeidsgiver, Nent Group, sier til Aftenposten at Fjørtoft er en dyktig reporter som stiller de litt annerledes og direkte spørsmålene til spillere og trenere.

«Innimellom kan følelsene ta overhånd», skriver Tufte i en e-post til Aftenposten.

«Han har selv spilt på det øverste nivået i en årrekke i både England og Tyskland og vet hva som foregår i hodet på en spiller eller trener like før eller etter en fotballkamp. Han stiller selvsagt også kritiske spørsmål når det er behov for det, og det er ganske ofte», skriver hun videre.

Powered by Labrador CMS