MTG gjør flere endringer i ledergruppa: Henter Anne Tufte fra TV 2

Gjør flere interne omrokkeringer for å satse tyngre på sport.

Publisert Sist oppdatert

MTG varsler at de vil styrke seg på sport og gjør dermed flere endringer i ledergruppa.

I en pressemelding skriver de at nåværende sportssjef i MTG Norge tiltrer en nyopprettet stilling sentralt i MTG, og Anne Tufte hentes fra TV2 som ny sportssjef i MTG Norge.

MTG styrker sin sportsorganisasjon ved å opprette et nordisk sportsstyre, ledet av Peter Nørrelund, sportssjef i MTG, som skal sørge for sterke synergier mellom de nordiske landene, digital utnyttelse og utvikling, effektiv ressursbruk og økt fokus på nordiske sportsprodukter som Viaplay Fighting, skriver de.

Gleder seg til å starte opp

Sportssjef i MTG Norge, Stian Kleppo, tiltrer rollen som ansvarlig for synergier og utvikling av sports­rettigheter i MTG. Han skal jobbe med utnyttelsen av MTGs sportsrettigheter mellom landene og på ulike plattformer.

Anne Tufte hentes inn fra TV 2 som ny sportssjef i MTG Norge. Tufte har jobbet i TV 2 siden 2010, der hun først var prosjektleder for Premier League, og de siste fire årene har hun jobbet med rettigheter for all sport. I tillegg har hun tolv års fartstid i Liverpool FC, hvor hun var med på å starte kommersiell avdeling. Anne Tufte inngår i ledergruppen i MTG Norge, opplyser de.

– MTG har en stor og spennende sportsportefølje, og jeg gleder meg til å begynne i MTG Norge der jeg får muligheten til å jobbe med og videreutvikle sportsproduktet, skriver hun i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS