Arbeidsnytt.no avvikles etter 10 måneder: Elin Ørjasæter og Kristin Botnmark går tilbake til undervisning

I begynnelsen av februar ble nettavisen Arbeidsnytt lansert, men nå må de kaste inn håndkledet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I februar ble det klart at høyskolelektorene Elin Ørjasæter og Kristin Botnmark lanserte Arbeidsnytt.no med støtte fra Høyskolen Kristiania.

Nå er det derimot klart at de avvikler hele nettavisa, opplyser de i en melding,

– Vi ønsker oss fortsatt mer journalistikk om arbeidsliv, og håper andre kan ta ballen videre. Så vil vi takke alle bidragsyterne. Takk til frilanserne som har laget gode reportasjer og filmer, kommentatorer som har knust tall og forklart statistikk og gjestene i studio som har delt erfaringer og ekspertise. Ikke minst vil vi takke ansatte og studenter på Høyskolen Kristiania som har bidratt, både som skribenter, kamerafolk og heiagjeng, sier Elin Ørjasæter i en melding.

Avisa skrev 250 artikler om arbeidsliv, HR og ledelse så lenge nettavisa levde.

– Avisa var et pilotprosjekt, vi hadde en betaperiode som overgikk forventningene i lesertall, men som også viste at prosjektet krevde mer ressurser. Høyskolen er i sterk vekst, med både organisk vekst, oppkjøp og pågående store fusjonsprosesser. Instituttet som initierte Arbeidsnytt, ILO, er også i sterk vekst og får stadig flere studenter. I disse prosessene er det naturlig å konsentrere seg om kjernevirksomheten, som er undervisning og forskning, sier Kristin Botnmark.

Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter går tilbake til fulle undervisningsstillinger på Institutt for Ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania

Avisa opplyser at de holder frem med publisering frem mot jul, men så er det slutt.

Powered by Labrador CMS