GEIR HÅKONSUND har samlet flere profiler i DELTO-stallen: Fabian Stang, Trude Drevland og Ari Behn.

Tidligere TV-profil Geir Håkonsund samler flere kjendiser i stallen: Nå er han manager for Trude Drevland, Fabian Stang og Ari Behn

- Det finnes muligheter om man tør å satse for seg selv, sier 34-åringen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I fjor høst skrev vi om Geir Håkonsund (34), som etter tolv år i TV 2 tok sluttpakke for å gjøre noe eget. Og akkurat på denne tiden i fjor etablerte han litt i det stille selskapet DELTO AS, som blant annet har produsert filmer for Fremskrittspartiet og annet innhold for TV eller sosiale medier.

Håkonsund etablerte i fjor også en satsing på managment og pressehåndtering, og jobbet i hele fjor med Trude Drevland - den tidligere bergensordføreren som entret scenen på TV 2-showet Skal vi danse.

Nå har han utvidet stallen, og jobber for to andre utadvendte og kjente herrer fra toppen av norsk samfunnsliv: Ari Behn og Fabian Stang. Førstnevnte kjent som forfatter, kunstner og tidligere del av kongefamilien - sistnevnte tidligere politiker og inntil nylig statssekretær for Sylvi Listhaug. 

Geir Håkonsund og ikke ukjente Ari Behn.

For Behn og Drevland er det forholdsvis omfattende oppdrag, mens det for Stang foreløpig kun handler om et foredrag - som han gjør sammen med Drevland.

- Jeg har vært så heldig at jeg har fått tilliten til å jobbe med noen av landets mest omtalte og spennende personligheter. Det er ikke til å legge skjul på at dette er folk som engasjerer. Det er helt rått å se tilbakemeldingene fra folk når Ari for eksempel står på scenen. Og Trude og Fabian er helt fantastiske, sier Håkonsund. 

 

Jobber også med TV-ideer

Så hvis du ser en av disse tre på en scene den nærmeste tiden, har trolig den tidligere TV 2-reporteren hatt noe med det å gjøre. Men det kan også bli mer - det være seg bok eller film, forteller Håkonsund: 

- Foruten foredragene legger vi en langsiktig strategi sammen, og jobber samtidig med å utvikle flere tv-ideer. Vi har også blitt kontaktet av noen forlag som ønsker å se på muligheten for et samarbeid på ulike prosjekter, sier han. 

- Du har mange års bakgrunn som journalist innenfor både nyheter, sport og kjendis. Hvordan er det å være på «den andre siden»?

- Jeg var TV 2-journalist i mange år, og har lang erfaring med redaksjonelt innsalg, så det er gøy å kunne bruke dette fra den andre siden. Jeg tror og håper jeg har vært en redelig og ordentlig journalist, og at dette er noe av grunnen til at erfarne folk som Trude, Fabian og Ari har valgt å jobbe med meg, sier han. 

 

«Det finnes muligheter»

Flere andre navn banker også på døra, samtidig som Håkonsund fortsatt jobber med produksjon av video og annet innhold. Om det siste året, forteller han:

- Jeg startet for meg selv for litt over ett år siden, og har vært så heldig å få levere innhold til både næringsliv, politikere, mediehus og annonsører. Det har vært veldig mange møter med bransjer jeg ikke tidligere har hatt særlig kjennskap til, og jeg er mer sikker enn noen gang på at det ligger et stort potensiale i å kombinere historiefortelling med å produsere innhold på egne flater, sier Geir Håkonsund. 

- Så jeg kan absolutt fastslå at det finnes muligheter om man tør å satse for seg selv!

 

Powered by Labrador CMS