Ansvarlig redaktør i iFinnmark Arne Reginiussen har anmeldt en person for trusler mot en iFinnmark-journalist.

iFinnmark-redaktør anmelder person for trusler mot journalist

iFinnmark-journalist Oddgeir Isaksen skrev tidligere denne måneden en sak om et ektepar som opplevde hærverk på hytta si. Det fikk en person til å se rødt, og true journalisten.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

«Journalist Oddgeir Isaksen ble forespurt om han hadde laget saken, hvorpå han bekreftet dette. Vedkommende sa at han hadde kommet med ærekrenkelse mot han. Journalisten avviste dette, og sa at ingen er omtalt i saken. Vedkommende tok da til trusler. Han sa at det var andre gang vi gjorde dette. Han sa så «Du skal få svi for dette. Jeg skal ta deg». Journalisten spurte «skal du ta meg»? Han svarte da ja.», heter det i anmeldelsen som er levert av iFinnmarks ansvarlige redaktør Arne Reginiussen, skriver avisen selv.

– Vedkommende oppfattet saken som journalisten hadde laget som ærekrenkelser og meddelte at dette skulle journalisten få svi for og han skulle tas. Vi ser alvorlig på alle slike trusler og har anmeldt forholdet, sier Reginiussen selv til avisen.

Saken Isaksen hadde skrevet, handler om et ektepar som har opplevd å få steiner kastet på hytta si. Førstebetjent ved Nordkapp lensmannskontor Øystein Mathiesen sier til iFinnmark at de ser alvorlig på saken.

– Vi tar bestandig trusselsaker alvorlig og det er høyt prioritert i politiet å etterforske trusler. Vi har normalt sett god kapasitet for å etterforske slike saker og dermed kan man gå ut fra at det blir rask saksbehandling, sier Mathiesen.

Powered by Labrador CMS