Bjarne Håkon Hanssen, partner i Kruse Larsen AS, inngår samarbeidsavtale med Arve Løberg og AL Konsult i Steinkjer.

Arve Løberg slår seg på lag med Jan Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen

AL Konsult inngått samarbeidsavtale med Kruse Larsen, melder de tre ringrevene torsdag.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

For noen måneder siden takket Arve Løberg av som sjefredaktør og direktør i Trønder-Avisa, etter 17 år i bedriften. 

Men 63-åringen har ikke lagt seg på latsida: Nylig etablerte han AL Konsult, og nå har han inngått en avtale som kan gi mye å gjøre i det nye Trøndelag-fylket. 

Løberg har gått i allianse med Kruse Larsen AS, som eies og drives av blant andre Jan-Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen. 

– Jeg er svært glad for denne avtalen, som gir meg og mitt selskap mulighet til å representere det mest spennende kommunikasjons­selskapet i Norge, sier Arve Løberg i en melding om samarbeidet.

- Gjennom arbeidet med «Distriktspolitikk 2.0» har jeg fått jobbet mye sammen med Bjarne Håkon Hanssen. Det har vært spennende og nyttig, og gjennom avtalen med Kruse Larsen AS, hvor Bjarne Håkon er en av partnerne, får jeg god mulighet til å videreutvikle dette, sier Løberg videre.

 

- Passer meget godt

- Vi i Kruse Larsen leverer strategisk rådgivning basert på ærlighet, innsikt og åpenhet, og dette passer meget godt inn i det samarbeidet vi nå gjør med Arve Løberg og hans selskap, sier Bjarne Håkon Hanssen, partner i Kruse Larsen.

Kruse Larsen har fra før flere samarbeidende selskaper som er en del av et nettverk, i tillegg til at selskapet for kort tid siden etablerte Storm Communications AS, sammen med Petter Stordalen. Lisbeth Berg Hansen fra Bindal er styreleder i Kruse Larsen, og jobber med kunder innen sjømat og fiskeri. 

Kruse Larsen la tidlig vekt på at de ikke skulle bli store, men den ambisjonen ryker snart: Selskapet har nå 14 medarbeidere - samt fire ansatte i Storm Communications AS. 

 

- Gir mulighet for større oppdrag

Løberg er mest kjent som sjefredaktør i Trønder-Avisa de siste 17 årene, men har tidligere blant annet vært informasjonsdirektør i TV 2 og jobbet i Senterpartiet. Det er altså inge novise som nå går tilbake til kommunikasjonsbransjen. 

Om det nye samarbeidet, uttaler han: 

- Jeg har kjent Jan Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen i mange år og jeg har stor sans både for dem som personer og for måten de arbeider på. Derfor har det vært viktig for meg å bli en del av deres nettverk, som gir meg større mulighet til å ta større oppdrag i Midt-Norge, sier Løberg.

Kruse Larsen AS har fra før samarbeidspartnere og ansatte flere steder i landet - og omtaler Kristiansund som selskapets hovedkontor. Det er viktig med kunder også utenfor det sentrale østlandsområdet, understreker Bjarne Håkon Hanssen: 

- Vi tror at det vil styrke oss i arbeidet for slike kunder at vi kan etablere et samarbeid med AL Konsult og Arve Løberg, sier han.

  • PS! AL Konsult har også etablert et samarbeid med nystartede Lera AS (Leiv Eriksson Rådgivning og Analyse) som er etablert i Steinkjer og Trondheim.

 

Powered by Labrador CMS