Odd Øie kjøper seg inn i nok en lokalavis. Trønder-Avisa helt ut av Ytringen

Selger de siste 47 prosent av avisa. - Naturlig etter kjøpet av Namdalsavisa, sier Arve Løberg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter over 20 år som hel- eller deleier av Ytringen Avis AS i Ytre Namdal, har Trønder-Avisa nå besluttet å selge seg helt ut av det lokale mediehuset.

Fra 1. april overtar den ikke ukjente investoren Odd Øie, som eier en rekke lokalaviser land og strand rundt, T-As 47 prosent av aksjene i selskapet.

– Vi tror det er bra for selskapet at man får en eier som kan bidra til videreutviklingen av Ytringen, sier adm. dir. Arve Løberg i Trønder-Avisa i en melding om salget.

ARVE LØBERG (t.v.) og Trønder-Avisa kjøpte i fjor Namdalsavisa og Kim Riseth fra Amedia. Nå har det midtnorske mediekonsernet solgt den litt mindre lokalavisa i Namdalsen, Ytringen. (Foto: Bjørn Tore Ness)

ARVE LØBERG (t.v.) og Trønder-Avisa kjøpte i fjor Namdalsavisa og Kim Riseth fra Amedia. Nå har det midtnorske mediekonsernet solgt den litt mindre lokalavisa i Namdalsen, Ytringen. (Foto: Bjørn Tore Ness) Foto: Bjørn Tore Ness

Disse samtalene har altså ført til at Odd Øie nå kjøper de nevnte 47 prosentene.

- Vi har tro på Ytringen i et distrikt hvor det er god vekst og en solid utvikling i hele den maritime sektoren, sier Odd Øie.

Ytringen søker forøvrig for tiden etter redaktør og daglig leder, etter Tor Ludvigsen som skal slutte i selskapet til sommeren.

Powered by Labrador CMS