På bildet: Kristin Humstad, som blir ny journalist i Avisa Gaula.
Kristin Humstad blir ny journalist i Avisa Gaula.

Kristin Humstad blir ny journalist i Avisa Gaula

– Det blir godt å komme hjem igjen, sier 27-åringen.

Publisert Sist oppdatert

Humstad kommer fra Tiller i Trondheim, men har bodd i Nord-Norge de siste åtte årene. Nå vender hun hjem til Trøndelag og starter fra 1. juli, skriver avisen.

Humstad kommer fra jobben som journalist i NRK Finnmark ved lokalkontoret i Kirkenes. Hun har en bachelor i medieproduksjon fra Universitetet i Tromsø og har tidligere jobbet som journalist i iFinnmark og i den samiske avisen Sàgat.

– Melhus er ikke helt ukjent. Pappa bor her, men jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med dekningsområdet til Avisa Gaula. Jeg er veldig glad i å være ute og møte folk, sier Humstad.

– Det blir godt å komme hjem igjen.

Konstituert ansvarlig redaktør, Berit Buran Juul, er fornøyd med signeringen.

– Vi har hatt en god digital utvikling siden lanseringen av nettavisa, og møter nå dette ved å øke antallet faste årsverk i redaksjonen fra to til tre. Jeg er helt sikker på at Humstad vil bidra til å styrke Avisa Gaulas digitale posisjon.

– Det blir bra for påtroppende Avisa Gaula-redaktør Andreas Haakonsen å få styrket redaksjonen. Det vil gjøre avisa i enda bedre stand til å levere nyheter til våre trofaste abonnenter døgnet rundt, sier Juul.

Haakonsen overtar roret i midten av april.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS