Politisk redaktør Eirik Mosveen og journalist Maren Wilberg Rostad er programledere for Avisa Oslos 17. mai sending.
Politisk redaktør Eirik Mosveen og journalist Maren Wilberg Rostad er programledere for Avisa Oslos 17. mai sending.

Vil ta Oslo sentrum hjem til folket på 17. mai med Avisa Oslo-trikken

Avisa Oslo satser stort 17. mai og skal ha direktesending fra en helt egen Avisa Oslo-trikk som skal kjøre gjennom Oslos gater.

Publisert Sist oppdatert

Politisk redaktør Eirik Mosveen og journalist Maren Wilberg Rostad er programledere for sendingen som vil gå live mellom kl 11 og 13 på 17. mai.

Trikken som vil bli dekket med et helt spesielt Avisa Oslo-design vil gå i en egen rute gjennom byen og plukke opp inviterte gjester underveis til programmet, som lages i samarbeid med Sporveien.

– Vi fikk denne litt ville ideen for et par uker siden, og det var utrolig gøy at Sporveien også syns det var en morsom greie. De har kastet seg rundt og satt masse folk i sving for å få dette til, og vi gleder oss til sendingen på 17. mai, sier Hanne Taalesen, Nyhetsredaktør i Avisa Oslo.

Sendingen vil både by på varierte gjester om bord på trikken, men også innslag fra andre steder i byen. Trikken vil bli godt synlig i bybildet på 17. mai.

– Vi ønsker rett og slett å spre litt god stemning og glede i en tid som er ganske vanskelig for mange. Det er heldigvis mulig å se litt fremover nå, og vi ønsker å bidra til litt fremtidshåp, sier Taalesen

Trikken kommer til å gå i en spesiallaget rute gjennom byen, med stopp blant annet på Jernbanetorget, Aker Brygge, Stortorvet og Majorstuen.

Det er ikke første gang at et mediehus i hovedstaden bestemmer seg for å ta trikken i bruk. I 2019 bestemte NRK Østlandssendingen seg for å leverer valgsending fra trikken i Oslo.

Powered by Labrador CMS