Martine Røiseland, Karina Rydningen Torberntsson, Maren Wilberg Rostad og Tiril Vik Nordeide er nye journalister i Avisa Oslo

Avisa Oslo ansetter fire nye journalister

Martine Røiseland, Maren Wilberg Rostad, Tiril Vik Nordeide og Karina Torberntsson er ansatt som journalister i Avisa Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det opplyser Avisa Oslo i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Martine Røiseland er ansatt i stillingen som bolig- og næringslivsjournalist.

Hun kommer til Avisa Oslo fra stillingen som kommunikasjonssjef for fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

– Jeg gleder meg til å begynne i AO! Oslo fortjener en skikkelig lokalavis. Jeg ser frem til dekke alle de små og store bedriftene som gjør Oslo til en bra by å leve, jobbe og bo i, sier Røiseland.

Erfaring fra VG og TV 2

Maren Wilberg Rostad er ansatt som kultur- og underholdningsjournalist og har allerede begynt arbeidet i AO.

Hun har erfaring fra VG, der hun de siste årene har jobbet med Familieklubben og Rampelys. Hun har tidligere bakgrunn fra både TV 2 og God Kveld Norge.

– Etter å ha jobbet i store mediehus som TV 2 og VG syns jeg det er utrolig spennende å bli en del av nyoppstartede Avisa Oslo. Jeg er imponert over hva avisa har fått til på kort tid, og opplever at redaksjonen preges av guts og stå-på- vilje, sier Rostad og fortsetter:

– Det er heller ingen ulempe at jeg kjenner mange av de andre journalistene fra før, da vi har jobbet sammen både i VG og TV 2. Det er et dyktig team som jeg gleder meg til å jobbe med, sier hun.

Rostad blir dermed en av de spesialistene i avisen som har sitt eget felt. De andre feltene er politikk, krim og økonomi.

Tiril Vik Nordeide er ansatt som nyhetsjournalist og skal primært jobbe med avisas siste nytt-dekning. Nordeide har vært med Avisa Oslo helt siden oppstarten 30. november. Hun kommer fra stillingen som journalist i Fredriksstad Blad.

– Etter å ha pendlet til Fredrikstad fra Oslo i over fire år, ser jeg frem til å jobbe i samme by som jeg bor i. Jeg er blitt glad i Oslo på de årene jeg har bodd her, og gleder meg til å ta byen mer i bruk i hverdagen, sier Nordeide.

Siden hun har vært med i Avisa Oslos taskforce helt fra oppstarten, så vet hun godt hva hun går til.

– Jeg har stor tro på prosjektet. Oslo trenger noen som kan ta de små, lokale sakene, og jeg gleder meg til å bli mer kjent med byen og folka i den gjennom Avisa Oslo.

Allroundjournalist

Karina Rydningen Torberntsson er ansatt som nyhetsjournalist og skal primært jobbe med avisas siste nytt-dekning.

Hun kommer fra jobb i Smaalenenes Avis og vet godt hvordan det er å jobbe som allroundjournalist i en lokalavis.

– De siste 3,5 årene har jeg dekket alt fra løpende nyheter til undersøkende journalistikk. Jeg brenner spesielt for helse, og håper å kunne skrive saker som utgjør en forskjell for lokalsamfunnet. Jeg ser også fram til å være med på å lage noe helt nytt og å fortelle menneskehistoriene som ikke før er blitt fortalt, sier hun.

Ansvarlig redaktør Magne Storedal er godt fornøyd med nysigneringene.

– Vi er i ferd med å bygge opp en sterk, inspirert og kompetanserik stab. De ferskeste tilvekstene har ferdigheter som kompletterer den øvrige redaksjonen, sier han.

Powered by Labrador CMS