Tor Farstad (på toppen), Vibeke Kroken (til venstre på midterste rad), Martin Hjellestad, Caroline Bagge Fosse, Tom Crozier. Nederst fra venstre: Magdalena Cohen Stjernberg, Halvor Dahle Uggerud, Kristine Brusdal, Helena Heimstad og Bethel Britto. Disse utgjør årets sommervikarer i Bergensavisen. Kristine Ristesund og Mikael Takle var ikke til stede da bildet ble tatt.

#Sommervikarer

Dette er BAs sommervikarer

Bergensavisen har tolv vikarer med seg på dekk i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er for alvor i gang, og Medier24 fortsetter å vise fram sommervikarene som holder fortet i større og mindre mediehuset i landet de neste ukene.

Bergensavisen (BA) har i sommer hentet inn hele tolv vikarer.

Sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på tips@medier24.no

– I år har vi en fin gjeng med sommervikarer på plass, og de fleste er allerede i gang. De har allerede levert på høyt nivå. For i BA blir man ikke bare sendt ut for å sjekke jordbærprisene på Torget eller snakke med badeglade bergensere, de bidrar også i de store og alvorlige sakene, forteller konstituert nyhetsredaktør i BA, Geir Jetmundsen.

De fleste vikarene er knyttet til nyhetsavdelingen, men det er også to vikarer i kulturavdelingen, samt to fotografer.

– Sommervikarene kommer med nye ideer, innfallsvinkler og pågangsmot som er gull verdt for BA og forfriskende for leserne. Fremtiden for bransjen er lys, slår Jetmundsen fast.

Powered by Labrador CMS