Per Sandberg og Bahareh Letnes på Charterfeber.

Per Sandberg og Bahareh Letnes er med i neste sesong av Charter­feber på TV3

Paret gjør comeback i norsk offentlighet - og nei, det er ikke aprilsnarr.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bråket rundt Per Sandberg og Bahareh Letnes har lagt seg og nå er paret klar for nye eventyr, nå som de gjør comeback etter å ha bråket med pressen.

Per Sandberg og Bahareh Letnes blir med på Charterfeber.

- Vi sa umiddelbart ja til å delta i Charterfeber. Vi kunne ikke si nei til et tilbud om å vise oss fra en ekte side, uten filter, uten spekulasjoner, med åpen overvåkning. Bahareh og jeg bruker 2019 som et mulighetsår - vi elsker å reise, oppleve og sprenge grenser. Vi har virkelig fått kjenne på fordommer og her utfordrer vi igjen. Vi hadde en fantastisk uke sammen, sier Per Sandberg i en melding.

Per og Baharehs reise gikk til Gran Canaria og turistbyen Puerto Rico.

Per Sandberg og Bahareh Letnes blir med på Charterfeber.

I en pressemelding skriver TV 3 at de ankom øya på selveste Valentines Day, «så alt lå til rette for en romantisk middag samme kveld».

Kamerateamet fulgte «turtelduene» i en uke som var spekket av morsomme opplevelser, alt fra besøk på badeland til yoga, shopping, vannscooterkjøring og strandbesøk.

Medier24 kontakter kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group for å undersøke om det kan være aprilsnarr, men hun avviser og sier at det er reelt.

Charterfeber har sesongpremiere til høsten på TV3, Viafree og Viaplay.

Powered by Labrador CMS