Programleder Niklas Baarli i Radio 1.

Bauer legger ned frokostradioen på Radio 1: Baarli og Wasenius Nilsen forlater kanalen

- Det har dessverre vist seg å være vanskelig å trenge igjennom i et veldig konkurranseutsatt radiomarked, opplyser ledelsen i Bauer i en intern e-post.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I en intern e-post, som Medier24 har fått tilgang på, opplyser ledelsen i Bauer Media at de avslutter satsingen på Radio 1s frokostshow.

De har holdt det gående siden 1. januar 2018, men nå blir det stopp, fikk de ansatte i kanalen beskjed om fredag.

«Det har dessverre vist seg å være vanskelig å trenge igjennom i et veldig konkurranseutsatt radiomarked», opplyser ledelsen i e-posten. Frokostshowet ble produsert av produksjonsselskapet Rubicon. 

«Niklas og Ken, sammen med sine kollegaer i Morgen på Radio 1 har laget radio som vi alle har vært stolte av og vi skulle gjerne sett at det ble den suksessen det fortjente. Vi har nå kommet til det punktet at vi ser oss nødt til å gjøre noen endringer. Niklas og Ken har valgt å søke nye utfordringer og vi ønsker dem begge lykke til med nye prosjekter», heter det i e-posten Medier24 har fått tilgang på.

Det har lenge spøkt for satsingen etter at de ikke har klart å levere gode nok lyttertall over tid. Dette betyr ikke at selve Radio 1 blir lagt ned, men vil bestå som en musikkanal, etter det M24 forstår.

«Radio 1 vil bestå som et tilbud for for de som elsker musikk fra 2000 tallet og fram til i dag», heter det i e-posten.

– Niklas Baarli, sammen med sine kollegaer i «Morgen på Radio 1», har laget radio som vi har vært stolte av og vi skulle gjerne sett at det ble den suksessen det fortjente. Vi har nå kommet til det punktet at vi ser oss nødt til å gjøre noen endringer. Programlederne Niklas Baarli og Ken Wasenius-Nilsen har valgt å søke nye utfordringer og vi ønsker dem begge lykke til med nye prosjekter, opplyser Kristoffer Vangen, innholdsdirektør i Bauer Media på e-post.

Han opplyser til Medier24 samtidig at han ikke er tilgjengelig for intervju og har ingen kommentar utover dette.

Niklas Baarli har ikke besvart våre henvendelser.

Powered by Labrador CMS