Journalistene Daniel Gangeskar og Jon Bolstad skal jobbe ved innenriksredaksjonen i TV 2 i Bergen.
Journalistene Daniel Gangeskar og Jon Bolstad skal jobbe ved innenriksredaksjonen i TV 2 i Bergen.

Jon Bolstad og Daniel Gangeskar blir TV 2-reportere: –En drøm som går i oppfyllelse

Bolstad forlater NRK Vestland, når han sammen med Gangeskar får fast jobb hos TV 2s hovedkontor.

Publisert

TV 2 Nyhetene har ansatt to nye journalister i innenriksredaksjonen i Bergen.

–Dette blir et stort løft for journalistikken vår, sier redaksjonsleder Chris Ronald Hermansen.

Jon Bolstad (35) har over 10 års erfaring fra NRK, der han har vært journalist, hatt ansvar for nettpublisering og i tillegg har bred erfaring som kveldsvaktsjef.

– Dette gleder jeg meg skikkelig til! Det skal bli kjekt å treffe nye kolleger og jeg skal gi alt for å bidra til at TV2 er først på ballen for å fortelle og forklare om det som skjer rundt oss, sier Bolstad

I samme pressemelding sier han at han ser frem til å kunne gå i dybden i journalistikken han skal lage.

– Jeg tør påstå at Jon er en av de beste journalistene i Bergen. Han har erfaring, kjenner alle de viktigste sakene på Vestlandet bedre enn de fleste og har et sterkt konkurranseinstinkt, sier redaksjonsleder Chris Ronald Hermansen.

Daniel Gangeskar (26) har vært i TV 2 siden 2020. I pressemeldingen skriver TV 2 at Gangeskar har gjort seg bemerket som et talent.

– Daniel er en dyktig journalist som tar alle utfordringer på strak arm. Et ja-menneske av rang, som med kompetanse og humør gjør alle rundt seg gode. En gullmann for redaksjonen vår, sier Hermansen.

Det siste halvåret har Gangeskar vært Nyhetenes reporter i Tromsø, der han har levert til alle plattformer. Nå skal han jobbe ved innenriksredaksjonen i Bergen.

– Dette er stor stas! Det er vanvittig moro å få være med videre i TV 2, sammen med alle de fantastiske folkene som er her. Jeg setter enormt stor pris på å få en slik mulighet, så jeg gleder meg veldig. Det er kanskje en klisjé, men for meg er det en drøm som går i oppfyllelse, sier Gangeskar.

Powered by Labrador CMS