På bildet: Birk Helle, ny reportasjeleder i dokumentargruppen i DN.
Birk Helle er ny reportasjeleder i dokumentargruppen i DN.

Birk Tjeldflaat Helle blir reportasjeleder i Dagens Næringsliv

Får jobben på fast basis.

Publisert Sist oppdatert

Birk Tjeldflaat Helle (28) blir reportasjeleder i dokumentargruppen i Dagens Næringsliv på fast basis, skriver DN i en pressemelding.

– DNs dokumentaravdeling har levert landets beste undersøkende journalistikk i en årrekke. Jeg gleder meg til å være med å ivareta og videreutvikle denne tradisjonen, sier Helle, som har fungert midlertidig i samme stilling siden midten av april.

Helle kom til DN i 2018 som sommervikar og har vikariert hos Etterbørs etter sommervikariatet. Like før julen 2019 ble han ansatt som breakingreporter i fast stilling.

Tidligere har han blant annet vært ansvarlig redaktør i studentavisen Universitas. 

De siste årene har han steppet inn som reportasjeleder i nyhetsavdelingen, før han gikk inn i et vikariat som reportasjeleder i dokumentargruppen i vår.

– Vi er veldig fornøyde med å få Birk i denne lederrollen på fast basis. Han representerer en viktig fornyelse i en gruppe med høykompetente journalister som har imponerende resultater å vise til, sier nyhetsredaktør Marianne Johansen.

– Birk har klare lederegenskaper, gjennomføringskraft og evne til å løfte frem de godt fortalte historiene. I tillegg har han sterk kompetanse og interesse for journalistisk metode og presseetikk, legger hun til.

 Nylig ble Espen Harpestad Mikalsen ansatt som redaksjonssjef - med det er det nye lederteamet i dokumentargruppen på plass, opplyser mediehuset.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS