Bjørn Inge Salberg Rødfoss er ansatt som adminisrerende direktør og ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Han blir ny administrerende direktør i Eidsvoll Ullensaker Blad

– Jeg er ydmyk, takknemlig og svært glad over å få denne muligheten.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bjørn Inge Salberg Rødfoss er ansatt som administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad. Han overtar for Eva Holmgren som har gått av med pensjon.

Det melder Eidsvoll Ullensaker Avis.

– Jeg er ydmyk, takknemlig og svært glad over å få denne muligheten. Eidsvoll Ullensaker Blad er inne i spennende tid. Bedriften leverte historiens beste resultat i fjor, og vi er i en rivende utvikling. Vi har en viktig rolle å fylle i én av landets raskest voksende regioner, og dette er et ansvar vi gjør alt vi kan for å ivareta på en god måte, sier Bjørn Inge Salberg Rødfoss.

Han startet som ansvarlig redaktør i EUB, 1. januar 2019, men har arbeidet som journalist i avisen i mange år før det. Tidligere har han jobbet i Romerikes Blad. 

– Avslutningsvis vil jeg takke avtroppende administrerende direktør, Eva Holmgren, for godt samarbeid fra første stund. Nå blir det vår oppgave å ivareta den gode stafettpinnen hun har sendt videre på beste mulige måte.

Eva Holmgren deler sitt beste tips til den nye administerende direktøren.

– Informasjon, tillit og samarbeid er stikkord, samtidig som han må tørre å ta modige og krevende valg, det finnes ingen snarvei. Det skader heller ikke å ha god økonomisk forståelse og innsikt. Jeg ønsker Bjørn Inge og alle i EUB lykke til, og synes at de skal være stolte av alt de får til, sier Holmgren.

Powered by Labrador CMS