Dagleg leder Reidar Hystad (t.v.) og ansvarleg redaktør Magne Kydland i Bladet Sunnhordaland.

Haugesunds avis skal ikke lenger trykkes av Schibsted i Bergen, men hos Bladet Sunn­hordland på Stord

– Vi setter stor pris på tilliten, og synes det er stas å få til en avtale med en avis som satser like mye på papir som oss, Reidar Hysstad, daglig leder i Bladet Sunnhordland til Haugesunds avis.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Haugesunds avis har inngått en ny trykkeriavtale, som gjør at avisa ikke lenger skal trykkes av Schibsted i Bergen, men hos Bladet Sunnhordland på Stord. Det skriver Haugesunds avis. 

– Den nye avtalen om trykk av Haugesunds Avis er konkurransedyktig på pris. Samtidig får avisa økt fleksibilitet og mulighet for senere deadline for trykk, forklarer administrerende direktør Øystein Vormestrand til egen avis. 

Den nye avtalen trer i kraft 1. juli 2019, og vil gjøre det mulig for Bladet Sunnhordland å oppgradere trykkeriet sitt. Daglig leder Reidar Hystad forteller til Haugesunds avis at de har planer om å feire med kake. 

– Vi setter stor pris på tilliten, og synes det er stas å få til en avtale med en avis som satser like mye på papir som oss, Reidar Hystad, daglig leder i Bladet Sunnhordaland til Haugesunds avis. 

 

Powered by Labrador CMS