Fra NRKs nye nettserie for ungdom.

Helt i det stille har NRK P3 lansert nok en SKAM-oppfølger. I helga kom de to første klippene fra «Blank»

Karakterene er blitt tre år eldre, men utfordringene er mange av de samme. Og publiseringsstrategien rundt hele universet tilsynelatende helt lik.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Helt uten forvarsel lanserte NRK P3 sent lørdag kveld «Blank», en ny serie om livet etter videregående. Den minner for mange gledelig mye om Skam, skriver NRK selv.

Så langt er det lagt ut to klipp, to skjermbilder av meldinger og minst tre instagramkontoer er knyttet til serien.

Klipp og bilder publiseres fortløpende på samme måte som gigantsuksessen «Skam», og søndag morgen samles ukens klipp i en episode, skriver NRK.

De to klippene som ligger ute heter «Hvor er vi» og «Vi er stille», og vi får møte karakterene Susanne, Mats og Ella.

 

 

Finn 0 feil 😏

A post shared by Ella Correia Midjo (@ellamidjo) on

Det er nachspiel, usikkerhet, sex og en hverdag som virker usedvanlig ekte, skriver NRK. Mens SKAM begynte for tre år siden med 16 år gamle jenter som gikk første klasse på videregående, begynner Blank med 19-åringer som lever livet etter videregående. 

NRK P3 er også i gang med en annen serie, som har fått navnet «Lovleg». Den skal fra juni av spilles inn på Firda videregående skole på Sandane i Nordfjord, der det bor under 3.000 innbyggere.

Ungdommene på den aktuelle skolen oppfatter serien som en «Skam»-oppfølger», men P3s redaksjonssjef for TV og utvikling, Håkon Moslet, holder kortene tett til brystet. «Lovleg» er seriens arbeidstittel.

Powered by Labrador CMS