Dusinet er fullt: «Pappahjerte», John Arne Riise og friluftsblogger til femte sesong av «Bloggerne»

Hele 12 bloggere er med når 20 nye episoder kommer på TV 2 til våren.

Publisert Sist oppdatert

Den femte sesongen av Bloggerne blir større enn noensinne, med en cast på hele 12 bloggere.

Bloggerne går inn i sin femte sesong og våren 2016 kommer 20 splitter nye episoder på TV 2 Livsstil.

Det forteller TV 2 i en pressemelding. Og en av de nye bloggerne gleder seg:

- Jeg har alltid drønt om å få være med, sier pappabloggeren «Pappahjerte», Peter Kihlman.

Disse bloggerne er med i sesong 5:

  • Louise Angelica og John Arne Riise
  • Peter «Pappahjerte» Kihlma
  • Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen
  • Sophie Elise Isachsen
  • Kristin «Styleconnection» Gjelsvik
  • Suzanne Aabel
  • instagram-kjendisen Jonas Fossum
  • friluftslivsbloggeren Tonje cBlomseth
  • landslagsbryteren Felix Baldauf
  • laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland, som også er med på alpinlandslaget.

Sophie Elise Isachsen er klar for sin femte sesong av serien, og hun gleder seg til fortsettelsen.

- «Bloggerne» har vært en del av min hverdag i flere år, og det er jo en stor del av mitt liv. Jeg er glad i produksjonsteamet og det har vært en veldig fin reise for meg som har fått meg mer inn i tv, og som har gitt meg mange muligheter, sier Isachsen i pressemeldingen.

- Jeg synes enda det er gøy å holde på med «Bloggerne», og så lenge jeg synes det er gøy, så vil jeg fortsette. I denne sesongen får man være med meg på det aller meste. Opp og ned, hit og dit, tårer og latter - jeg gir som vanlig mye av meg selv og hverdagen min, smiler hun.

Pappablogger Peter Kihlman, som er mest kjent som «Pappahjerte», er en av de nye ansiktene i sesong 5.

- Da sjansen bød seg kastet jeg meg over den som en pitbull etter biff. Som blogger mener jeg at det er noe av det største man kan oppnå og jeg føler meg beæret som har fått lov til å slippe TV 2 inn i heimen og vise sider av vårt liv som kanskje ikke kommer frem på bloggen, forteller han.

- Hva kan seerne forvente å se fra ditt liv?

- Jeg tror seerne vil få et mer helhetlig bilde av hverdagen her hjemme og en skikkelig titt bak fasaden. Hvordan det ser ut der vi egentlig ikke vil at man skal filme, hvordan en hverda gegentlig ser ut og hva som egentlig skjuler seg bak alle bilder og bokstaver, sier Kihlman.

Fotball, fashion og friluftsliv

Tidligere i høst ble det kjent at moteblogger Louise Angelica og ektemannen, fotballspiller John-Arne Riise, skulle være med i serien.

- Først og fremst fordi vi blogger begge to. Vi har bodd i utlandet og fulgt med på Bloggerne på nettet. Jeg har pushet Louise til å være med fordi jeg mener hun er Norges beste innen fashion, og det vil jeg Norge skal se. At jeg ble spurt er jo bare en bonus. Hadde aldri trodd jeg skulle være med på Bloggerne, men har hatt det veldig gøy, så håper å være med fremover også, sier Riise i meldingen.

Friluftsbloggeren Tonje Blomseth har i høst vært å se i "Eventyrjentene" på NRK. Nå er hun klar for "Bloggerne".

- Jeg ble med i Bloggerne fordi jeg tenkte det var en fin mulighet til å vise litt mer av den livsstilen jeg lever på hjemmebane, og ikke bare på tur. Også synes jeg det er stas å vise frem hundene og ikke minst reindrifta på nært hold, forteller hun.

Hver dag i fem uker

«Bloggerne» skal sendes på TV 2 Livsstil til våren, og til forskjell fra tidligere år skal programmet gå hver dag fra mandag til torsdag over fem uker:

- Bloggerne har vært en bauta på TV 2 Bliss og på TV 2 Sumo, og nå når serien blir med over på TV 2 Livsstil har vi gjort serien større og investert mer enn noensinne.

- Vi følger nå 12 bloggere, som er alt fra rosabloggere til fluefiske-entusiaster. Vi er veldig fornøyd med bredden i casten, og gleder oss til å vise frem den nye versjonen av serien «Bloggerne», sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken.

Powered by Labrador CMS