Maria Nakken og Ole Asbjørn Ness begynte i Geelmuyden Kiese ved årsskiftet.
Maria Nakken og Ole Asbjørn Ness begynte i Geelmuyden Kiese ved årsskiftet.

Maria Nakken forlater NRK Østlandssendingen etter 13 år for å bli rådgiver i Geelmuyden Kiese

2. januar begynte to tidligere journalister i PR-byrået: Maria Nakken fra NRK og Ole Asbjørn Ness fra Finansavisen.

Publisert

Geelmyuden Kiese styrker mediekompetansen ved inngangen til 2018, og henter profiler fra NRK og Finansavisen, opplyser PR-byrået i en pressemelding.

Maria Nakken er ny rådgiver i GK. Nakken har 13 års erfaring som journalist i NRK Østlandssendingen. Hun har vært nyhetsanker på TV i mange år og vaktsjef med ansvar for radio, TV, nett og sosiale medier.

- NRK har vært en fantastisk arbeidsplass, men etter 13 år ønsker jeg å utvikle meg videre. Geelmuyden Kiese har en spennende kundeliste. Jeg gleder meg til å kunne gå mer i dybden, og jobbe mer langsiktig og strategisk med kommunikasjon. Jeg falt for det brennende engasjementet, profesjonaliteten og de morsomme menneskene i GK, sier Nakken i meldinga.

Nakken har en bachelor i Medier og kommunikasjon fra UCE i Birmingham og en master i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Styrker GK på mediekompetanse

Medier24 har tidligere meldt at Ole Asbjørn Ness forlot Finansavisen for å bli rådgiver i GK. 2. januar begynte han i jobben, der han får tittelen seniorrådgiver. 

Ness er utdannet siviløkonom fra NHH og har tidligere arbeidet som råvaremegler og forfatter.

– Jeg gleder meg til å løfte frem våre kunders historier, og å få fortalt disse med en kraft som gjør at de blir hørt, sier Ness, som er utdannet siviløkonom fra NHH.

Administrerende direktør Nina Riibe i Geelmuyden Kiese er glad for å ha på plass to rådgivere med solid medieerfaring.

- Jeg ser frem til å jobbe med Maria og Ole Asbjørn. De bidrar til å styrke GK som et integrert samfunnskommunikasjonsbyrå, sier Riibe i meldinga. 

Powered by Labrador CMS