Olav Sandnes og Ragnar Kårhus.
Olav Sandnes og Ragnar Kårhus.

Tre uker etter opprinnelig frist har TV 2 og Canal Digital blitt helt enige - signerte ny avtale

- Vi er tilfredse, sier TV 2-sjef Olav Sandnes.

Publisert

Etter flere uker med forhandlinger er TV 2 og Telenor nå i mål med en ny distribusjonsavtale. 

Det opplyser partene i en melding mandag. 

Avtalen gjør at TV 2s innhold fortsatt vil være tilgjengelig for kunder av Canal Digital Satellitt, Canal Digital Kabel og Telenor i tiden fremover. 

Den forrige avtalen utløp 1. juni, og TV 2 og Telenor ga hverandre da nødvendig tid for å oppnå enighet. Allerede for noen uker siden var partene tydelig på at man i praksis var enige om hovedlinjene. 

–  Vi er tilfredse med innholdet i avtalen og ser frem til et godt samarbeid med Telenor i årene framover. TV 2 og Telenor har, som to norske samfunnsaktører, et særskilt ansvar for å sikre norsk innhold i en virkelighet der konkurransen fra globale aktører stadig blir hardere. Avtalen er et godt utgangspunkt for dette, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. 

- Vi er glad for å ha fått på plass en avtale med TV 2 som gjør at kundene våre fortsatt får tilgang til deres innhold. Et godt samarbeid mellom distributører og kringkastere er viktig i årene fremover, og denne avtalen viser at begge parter ser verdien av dette. Nå ser vi frem til å jobbe videre med TV 2 for å bringe innholdet ut på en god måte, sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

Powered by Labrador CMS