Nye redaktører i Stavanger Aftenblad. Fra venstre nyhetsredaktør Kristian Kvendseth, redaktør Pernille F. Pettersen, sjefredaktør Kjersti Sortland, lokalredaktør Julie T. Rege Olsen og prosjektredaktør Carl Gunnar Gundersen.

Aftenbladet ansetter fire nye redaktører

Kristian Kvendseth, Pernille F. Pettersen, Julie T. Rege Olsen og Carl Gunnar Gundersen blir nye redaktører i Stavanger Aftenblad.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Mandag 30.mai presenterte sjefredaktør Kjersti Sortland fire nye redaktører i Stavanger Aftenblad. Det nye kollegiet tiltrer i august.

– Jeg er glad for å ha fått på plass et redaktørkollegium som utfyller hverandre godt når det kommer til kompetanse og egenskaper, sier sjefredaktør Kjersti Sortland.

De fire redaktørene som skal lede nyhetsoperasjonen i Aftenbladet er:

Kristian Kvendseth, nyhetsredaktør

Julie Teresa Rege Olsen, lokalredaktør

Pernille Filippa Pettersen, redaktør

Carl Gunnar Gundersen, prosjektredaktør

Kristian Kvendseth kommer fra stilling som vaktsjef/breakingansvarlig i Aftenbladet. Rege Olsen kommer fra stilling som journalist i Sandnes; Hun har vaktsjeferfaring og erfaring som tillitsvalgt/klubbleder.

Pettersen er i dag journalist i storbysatsingen i Stavanger. Gundersen er i dag nyhetsredaktør, og bytter således rolle i kollegiet.

Stilling som politisk redaktør har nylig vært utlyst, og forventes avklart i juni.

– Stavanger Aftenblad skal være best på lokale og regionale nyheter, og de viktigste debattene i vår region. Jeg er trygg på at nytt kollegium vil evne å prioritere, fornye og utvikle journalistikken i Aftenbladet, sier Sortland og legger til:

– I gruppen er det i sum tung ledererfaring, god kunnskap om regionen og innbyggerne her, god journalistisk forståelse og ambisjon, analytiske evner og vilje til fornyelse. Vi skal nå nye generasjoner voksne med nyhetsoppdatering og digital historiefortelling. Det speiles også i ledergruppen.

Powered by Labrador CMS