Marius Tetlie slutter i VG for PR-jobb i Telenor

Erfaren VG-mann en av tre nye hoder til Telenor Norges kommunikasjonsavdeling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Caroline Lunde, Marius Tetlie og Marte Ruud Sandberg er de tre nyeste tilskuddene i Telenor Norges kommunikasjonsavdeling. 

– I Telenor må vi håndtere det meste innen kommunikasjonsfaget og hele bransjen går gjennom spennende og krevende endringer som stiller høye krav til god kommunikasjon. Vi er svært glade for å kunne styrke teamet vårt med Caroline, Marius og Marte, sier Torild Lid Uribarri, leder for Communications and Corporate Affairs i Telenor Norge, i en melding fra selskapet.

Telenor skriver om sine tre nyansatte:

Marius Tetlie (41) kommer fra stillingen som vaktsjef i VG. Han har hatt en rekke lederoppgaver i mediehuset deriblant redaksjonssjef og reportasjeleder for 22. juli-dekningen. Tetlie har også hatt ansvaret for omorganiseringen av VGs redaksjon. Han skal nå jobbe med et globalt transformasjonsprosjekt som skal ta Telenor et viktig skritt mot rollen som digital tjenesteleverandør. Han vil også bruke sin mangeårige medieerfaring til å utvikle Telenor Norges kommunikasjonsarbeid. 

– Nær sagt alt i samfunnet digitaliseres og Telenor skal gjennom store endringer som krever god og engasjerende informasjon for å få laget til å dra i samme retning. Det er veldig spennende å kunne være en del av den reisen som Telenor nå har lagt ut på, sier Tetlie. 

Caroline Lunde (31) kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Wergeland Apenes hvor hun jobbet med kunder innen IT, teknologi, transport og offentlige virksomheter. Hun har tidligere jobbet i Forsvaret hvor hun også var presseoffiser for de norske styrkene i Afghanistan. Caroline går inn i rollen som informasjonssjef med ansvar for områdene samfunn, samfunnsansvar og sikkerhet. 

– Det å bidra til utvikling av Telenors samfunnsposisjon i en tid hvor digitaliseringen skyter fart, er et arbeid jeg virkelig ønsker å ta del i. Jeg skal på den ene siden jobbe med vårt arbeid mot digital mobbing blant barn og unge, og på den andre siden vår rolle når det gjelder samfunnssikkerhet og beredskap. Det er et spenn på kommunikasjonsoppgavene som ikke finnes i mange bedrifter, sier Lunde.

Marte Ruud Sandberg (27) kommer fra stillingen som strategisk rådgiver for konserndirektør for bedriftsmarked i DNB. Hun skal jobbe som kommunikasjonsstøtte for administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen. 

– Det er utrolig motiverende å jobbe så tett på en toppleder som er brennende opptatt av god kommunikasjon både internt og eksternt. Jeg har ikke vært i Telenor mer enn noen uker, men jeg har allerede fått bidratt på store foredrag, på strategikommunikasjon og testet ut mobil internkommunikasjon via Ibeacons og Telenors kundeapp Mitt Telenor, sier Sandberg. 

Powered by Labrador CMS