Cathrine Almaas blir første ansatt i VG forlag.

Cathrine Almaas går til VG forlag - blir første ansatt

- Cathrine overbeviste oss med sitt engasjement og sin tydelige forståelse for det forlaget vi ønsker å bygge, sier VGs Audun Solberg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Cathrine Almaas (49) blir første ansatt som leder for innovasjon, salg og innhold i VG forlag. Det skriver VG til Medier24 i en pressemelding torsdag formiddag.

Almaas har lang erfaring fra bokbransjen både på salgssiden og forlagssiden og beskrives som handlekraftig, strategisk og positiv.

- Cathrine overbeviste oss med sitt engasjement og sin tydelige forståelse for det forlaget vi ønsker å bygge. Vi er trygge på at vi i henne har funnet en person som vil løfte forlaget sammen med alle i VG og Max Social, sier Audun Solberg, direktør avissalg og redaktør print i VG.

VGTVs heleide managementselskap Max Social eier VG forlag sammen med VG. Forlaget har så langt gitt ut Linnèa Myhres Gi meg alle detaljene og Bernt Hulskers Sportsquiz.

- Når vi nå skal jobbe videre med å realisere alle de planene vi har, trenger vi en person som forstår hvilke muligheter det å drive et forlag i VG gir, en som er villig til å tenke nytt og som behersker alle de ulike arbeidsoppgavene som følger med det å være ansatt nummer 1 i forlaget. I en uvanlig sterk gruppe søkere, pekte Cathrine seg ut, sier daglig leder Marte Schei i Max Social.

Powered by Labrador CMS