Cathrine Eide (30) blir ny informasjonssjef i Kreftforeningen

– Denne stillingen fletter sammen journalistikk, kommunikasjon og lederoppgaver. Det er rett og slett drømmejobben min, sier hun til Medier24.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Cathrine Eide (30) er ansatt som ny informasjonssjef i Kreftforeningen, og har sin første dag i jobben førstkommende mandag.

Hun erstatter dermed Andreas Bjørnstad, som nå blir ny kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer.

Eide har jobbet i Kreftforeningen som kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt siden januar 2018, og har før det sju år bak seg som reporter i TV 2. 

– Jeg gleder meg utrolig mye til å ta fatt på nye oppgaver i Kreftforeningen. Jeg føler meg heldig som får lov til å videreutvikle meg på en arbeidsplass jeg trives så godt, og som har så mye tyngde og kompetanse, sier Eide til Medier24.

– Denne stillingen fletter sammen journalistikk, kommunikasjon og lederoppgaver. Det er rett og slett drømmejobben min, legger hun til. 

Eide er journalistutdannet ved Norges Kreative Fagskole i Bergen, og har tidligere jobbet for Bergen Student-TV. 

Nå skal Eide løfte Kreftforeningens ekstern- og internkommunikasjon ytterligere - noe hun ser frem til.

– Å jobbe for kreftsaken er veldig givende. Kreftforeningen når allerede ut til millioner av nordmenn med våre budskap, men utfordringene, behovene og mulighetene på kreftfeltet endrer seg stadig. Å få ansvar for å videreutvikle kommunikasjonen og gjøre arbeidet vårt enda mer synlig, er kjempespennende, sier Eide.

Powered by Labrador CMS