Kristian Oma blir ny sportssjef i NENT fra og med høsten av.

Kristian Oma bli NENTs nye norske sportssjef

– Det er en fantastisk mulighet, sier den tidligere Eurosport- og TV 2 Sporten-profilen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kristian Oma er ansatt som Nordic Entertainment Groups (NENT) nye sportssjef i Norge, opplyser konsernet.

Oma kommer fra jobben som reporter i Eurosport og redaksjonssjef i Monday Sports, og har tidligere også bakgrunn fra TV 2 Sporten. 

En av Omas oppgaver skal ifølge NENT være å «styrke den norske sportsavdelingen».

Han erstatter den midlertidige sportssjefen Cecilia Gave, som nå vil «fortsette i selskapet i en annen rolle som vil kommuniseres på et senere tidspunkt», opplyser NENT.

– Det er en fantastisk mulighet, rett og slett. Viaplay og NENT Groups tilbud i Norge er allerede knallsterkt og vil bare bli bedre i årene fremover. Vi har, og vil få flere av de mest ettertraktede rettighetene for norske seere som Premier League, håndballmesterskap, vintersport og tysk fotball, for å nevne noe. Jeg ser fram til å være en del av en fantastisk reise i sportens verden for NENT Group, sier Oma.

Han tiltrer i jobben seinest 1. oktober.

NENTs nordiske sportssjef, Kim Mikkelsen, er glad for å ha sikret seg Omas signatur.

– Jeg er strålende fornøyd med å ønske Kristian Oma velkommen som ny sportssjef i Norge. Kristian har lang erfaring fra produksjonsbransjen og jeg er sikker på at han er riktig person til å ta på seg den store oppgaven som kommer til vår norske sportssatsing. Sammen med NENT Groups sportsavdelinger i Danmark, Sverige og Finland skal vi levere sportssendinger som ikke står tilbake for noen, sier Mikkelsen.

Powered by Labrador CMS