Disse to tar over ledelsen av iTromsø på fast basis

iTromsø har ansatt Stig Jakobsens etterfølgere.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Mediehuset iTromsø AS har ansatt Cecilie Stefanussen som administrerende direktør og Trond Haakensen som ansvarlig redaktør.

De etterfølger Stig Jakobsen som har sagt opp eneleder-stillingen for å bli toppleder i Nidaros i Trondheim.

Det siste året har Jakobsen hatt permisjon fra stillingen i Tromsø for å lede nysatsingen Steinkjer24. Da permisjonsåret gikk mot slutten, takket han ja til å hoppe over til Amedia eide Nidaros.

I permisjonstiden har Cecilie Stefanussen og Trond Haakensen vært konstituert i stillingene som de nå går inn i på fast basis. Styret har dermed innført en toledermodell i styringen av mediehuset.

- Vi er veldig fornøyd med måten Cecilie og Trond har ledet mediehuset det siste året. Sammen med en dyktig stab har de bygget videre på det fundamentet av spennende satsinger som Stig har stått bak de siste årene. Mediehuset iTromsø er inne i en spennende utvikling med sterk vekst, og jeg er trygg på at denne lederduoen vil sørge for at mediehuset tar nye steg i rett retning, sier styreleder Harald H. Rise.

Den faste ansettelsen av de nye topplederne vil formelt gjelde fra 20. oktober. Da avslutter Stig Jakobsen også engasjementet sitt i Steinkjer24 og dermed permisjonen fra iTromsø.

Cecilie Stefanussen er 42 år og kom til iTromsø som salgsdirektør i 2018. Trond Haakensen er 50 år og var nyhetsredaktør i mediehuset før han tok over som den øverste redaksjonelle lederen.

Powered by Labrador CMS