Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen under 1/8-dels finalen mot PSG i Mesterligaen på Old Trafford.
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen under 1/8-dels finalen mot PSG i Mesterligaen på Old Trafford.

Solskjær-effekten fortsetter: United mot PSG gav Sumo-rekord

Hele 135.000 brukere var inne og så Manchester United tape mot Paris Saint-Germain tirsdag kveld.

Publisert

Det er ny rekord for TV 2 Sumo, opplyser de i en pressemelding sent tirsdag kveld.

- Etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager i Manchester United har interessen for engelsk fotball skutt i været, og vi opplever en stor vekst av nye kunder til TV 2 Sumo, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

– Vi håpet selvsagt på å sette rekord i kveld, men at tallene skulle bli så høye kunne vi knapt drømme om. All heder til TV 2 Sporten som leverer et fantastisk redaksjonelt produkt, og til TV 2 Sumo som har gitt seerne en prikkfri sending, legger han til.

Den tidligere rekorden ble satt 13. januar, da Manchester United slo Tottenham. Da var det 105.000 brukere innom samtidig.

Til sammen var hele 166.000 kunder inne på hele TV 2 Sumo-plattformen tirsdag kveld. Også slår den forrige rekorden på 126.000, opplyser TV 2.

Powered by Labrador CMS