Laila Nguyen, Gjermund Midtbø og Fabian Skalleberg Nilsen til NRK Buskerud

- Vi er særdeles godt fornøyd med at Laila, Gjermund og Fabian skal jobbe sammen med oss fremover.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NRK Buskerud utlyste nylig én fast journalistjobb, men har også tilsatt i to lengre vikariater.

Nå er det klart at det ble Laila Nguyen (28) som fikk den faste jobben. Nguyen har tidligere jobbet i TV 2, NTB og VG. Hun kom til NRK Buskerud i oktober 2016 og har en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

– Jeg er så utrolig glad for å ha fått jobben. NRK Buskerud er et utrolig fint arbeidssted, og jeg gleder meg til å fortsette å lage gode saker sammen med de fantastiske kollegene her, sier Nguyen.

Gjermund Midtbø (26) er ansatt i et årsvikariat i NRK Buskerud. Midtbø er utdannet journalist fra Høgskolen i Volda.

Han har jobbet to år i NRK-Sporten som tv- , nett- og radioreporter. Midtbø har også erfaring fra NTB, Telemarksavisa, Vest-Telemark Blad, Skisport og Langrenn.com.

Fabian Skalleberg Nilsen har fått et halvt års vikariat i NRK Buskerud. Skalleberg Nilsen er utdannet journalist ved mediehøgskolen Gimlekollen. Han har jobbet flere ulike steder i NRK, og har også erfaring fra TV2.

- Vi er særdeles godt fornøyd med at Laila, Gjermund og Fabian skal jobbe sammen med oss fremover. Dette er knakende dyktige journalister med høy digital kompetanse, som i tillegg bidrar positivt til arbeidsmiljøet. Medarbeidere i verdensklasse, sier redaktør i NRK Buskerud Chris Carlsen.

Powered by Labrador CMS