Fra venstre: Bente Kalsnes, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania. Gerda M. S. Brechan, forretningsutvikler ved Høyskolen Kristiania. Therese Manus, leder i Kommunikasjonsforeningen og Christen Krogh, prorektor ved Høyskolen Kristiania.

Kommunikasjonsforeningen inngår samarbeid med Høyskolen Kristiania

– Denne avtalen gjør at vi kan jobbe for gode videreutdanningstilbud til kommunikasjonsbransjen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kommunikasjonsforeningen har inngått et formelt samarbeid med Høyskolen Kristiania, som «vil gi medlemmene tilgang på studiepoenggivende videreutdanning som ruster dem for fremtidens arbeidsliv», opplyser foreningen.

Det nye samarbeidet vil inkludere tilbud om emner på bachelor- og masternivå med samlinger hos høyskolen, foreningen og på nett. 

– Sammen skal vi tilby relevante emner som er tilpasset og tett på de utfordringene og mulighetene som er i bransjen i dag, sier en fornøyd daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, Therese Manus.

Også Høyskolen Kristiania er fornøyd med den nye avtalen.

– Denne avtalen gjør at vi kan jobbe sammen med Kommunikasjonsforeningen om å gi gode videreutdanningstilbud til kommunikasjonsbransjen, sier prorektor for arbeidsliv og innovasjon ved Høyskolen Kristiania, Christen Krogh. 

Powered by Labrador CMS