Christian Meinseth til MTG TV.

MTG TV henter fra Monster: Christian Meinseth blir utviklingssjef

- Kan ikke tenke meg et mer innovativt mediekonsern, sier Meinseth.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

MTG TV har rustet opp programavdelingen i høst, og sist ut i en rekke ansettelser er nå Christian Meinseth. Han blir ny utviklingssjef i TV-huset, melder selskapet torsdag. 

Meinseth skal jobbe med utvikling av innhold på kanalene TV3, Viasat 4, TV6 og Viafree. MTG har satset tungt på drama og andre produksjoner den siste tida - og rigget selskapet med flere nye roller og hoder. 

- Siste brikke faller nå på plass med Christian Meinseth som utviklingssjef. Meinseth skal ha ansvaret for pitcher, programutvikling, samt kreative løsninger og innhold på Viafreeheter det i en melding om skiftet. 

 

Solid TV-erfaring

Meinseth kommer fra rollen som kreativ leder og executive produsent i Monster Entertainment, der han har vært ansvarlig for kreativ utvikling og kvalitetssikring av produksjoner. Han har en lang merittliste fra norske TV-produksjoner, og har vært produsent for programmer som StjernekampThe Stream og Alt for Norge.

Programdirektør Andreas Bakka Hjertø er opptatt av å drive en programavdeling i konstant utvikling:

- Vi har hatt mulighet til å håndplukke de beste folka i bransjen. Christian er et av de dyktigste kreative hodene og vi er utrolig stolte av å ha fått ham med på laget. Gjennom spesialisering, målfokusering samt en liten dose eksperimentering skal vi levere det tilbudet som seerne vil ha nå og i fremtiden, sier han. 

Påtroppende utviklingssjef Christian Meinseth ser frem til utfordringen:

- For øyeblikket så kan jeg ikke tenke meg et mer innovativt mediekonsern som er rigget for fremtiden enn MTG TV. Jeg gleder meg til å komme i gang med den nye jobben og til å bli med å videreutvikle innholdet til TV3, Viasat 4, TV6 og Viafree. 

Meinseth starter i den nye jobben allerede i januar.

 

Powered by Labrador CMS