Dagbladet TVs Christian Wehus og Sondre Rahm.

Ny Dagbladet TV-satsing vil gi energi til folk som kjeder seg: – På dypeste alvor

Starter opp eget viralvideo-program.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Dagbladet TV lanserer viralprogrammet «Non Stop». Christian Wehus og Sondre Rahm skal servere Dagbladets halvannen million unike brukere de beste videoene fra internetts verden.

–  Vi vet at det hver dag er tusenvis av nordmenn som kjeder seg på jobb og skole. Disse skal vi ta på det dypeste alvor! Målet er å gi energi til alle i Norge som strømmer innholdet til «Non Stop», sier programleder og produsent Sondre Rahm.

Rahm har tidligere blant annet har jobbet som produsent for seersuksessen «Rød Løper» etter at han i slutten av 2018 ble kapret fra erkerivalen VG. Christian Wehus har de siste årene jobbet i Dagbladet TV med hovedfokus på viralvideoer.

På «Non Stop»-laget har programlederduoen med seg praksisstudentene Nicolai Alcaniz (19) og Emrik Sager (20). Sammen skal kvartetten publisere daglige klipp på dagbladet.no og avisens YouTube-kanal med over 400.000 abonnementer.- Dagbladets tre satsingsområder er breaking news, sport og underholdning. Vi går under det sistnevnte område. Endelig er det noen i Medie-Norge som skal få satt ekorn på vannski i ordentlig kontekst, sier Wehus.

Dagbladet TV har hatt en enorm vekst de siste årene. Siden starten av 2019 har web-TV-kanalen firedoblet sine daglige visninger og har i dag opp over en halv million avspillinger i døgnet.- «Non Stop» er et av grepene vi gjør for å gi enda mer gass og fortsette å gi annonsørene våre et høyt og jevnt varelager, sier TV-direktør Mads A. Andersen i Aller Media.

Powered by Labrador CMS