Rannveig Korneliussen forlater sin stilling som reportasjeleder i Dagbladet Bok.
Rannveig Korneliussen forlater sin stilling som reportasjeleder i Dagbladet Bok.

Rannveig Korneliussen går fra Dagbladet til Kagge Forlag

Blir kommunikasjonsrådgiver for Kagge Forlag.

Publisert

Rannveig Korneliussen går fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Bok til å bli kommunikasjonsrådgiver for Kagge Forlag.

Det melder forlaget i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med ansettelsen av Rannveig. For oss er det et scoop! Vi fikk inn over 170 søknader på stillingen, og Rannveig utmerket seg med en unik innsikt i og forståelse av bokbransjen. Hennes journalistiske teft, kompetanse og erfaring vil komme hele forlaget til nytte, ikke minst forfatterne våre, sier Raymond Vik, markeds- og kommunikasjonssjef i Kagge Forlag.

Korneliussen har de siste 20 årene hatt flere roller i Dagbladet, blant annet featurejournalist i Magasinet og nyhetsreporter for kultur.

Hun har også fungert som utgavesjef og reportasjeleder for Magasinet i lengre perioder.

– Interessen og kjærligheten for litteratur har vært en form for grunnplanke i veldig mye av det jeg har jobbet med journalistisk. Nå gleder jeg meg og til å bruke denne kunnskapen i Kagge, kombinert med det jeg kan om formidling, historiefortelling og kommunikasjon, sier Rannveig Korneliussen, som begynner i stillingen rundt månedsskiftet august/september.

Powered by Labrador CMS