Hilde Schjerve tar over redaktørjobben eter Karine Østtveit, som skal over til forsikringsbransjen.

Hilde Schjerve blir ny redaktør i Dagbladet Pluss

Nåværende redaksjonssjef i Dagbladet, Hilde Schjerve (47), blir ny redaktør for Dagbladet Pluss, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hilde Schjerve rykker opp og blir ny redaktør for Dagbladet Pluss. Hun har fram til nå hatt jobben som redaksjonssjef i Dagbladet. Den jobben har hun hatt siden 2013, skriver de i en pressemelding.

– Vi skal skape et så attraktivt journalistisk abonnementsprodukt at flere vil ha det, færre vil si det opp og flere vil betale mer for å beholde det, sier Schjerve og legger til:

– Ambisjonsnivået er høyt, men sammen med Norges dyktigste journalister og et framoverlent team fra utvikling, analyse og kommersiell side i Aller Media-konsernet, har vi gode forutsetninger for å lykkes.

47-åringen er utdannet journalist fra Journalistutdanningen i Bodø og har i tillegg en mastergrad i organisasjon og ledelse fra NTNU. Hun har redaksjonell erfaring fra Adressa, Amta og VG - i tillegg til Dagbladet, hvor hun har vært siden 2001. 

Jobben som redaktør for Dagbladet Pluss ble ledig da Karine Østtveit sa opp for å begynne i forsikringsselskapet Codan Forsikring

Ansvarlig redaktør i Dagbladet, Alexandra Beverfjord er storfornøyd med rekrutteringen fra egne rekker:

– Det siste halvannet året har Hilde vært svært sentral i arbeidet med å styrke Dagbladets nyhetsprofil, og har sittet i en nøkkelrolle for veksten vi har hatt på Dagbladet. Vi har store forventninger når hun nå går over til et annet strategisk viktig område for Dagbladet, sier hun i meldingen.

Powered by Labrador CMS