Avdelingsleder i Dagbladet papir, Roy Wahlstrøm med Haaland-maska.

Dagbladet med Haaland-maske i papiravisa

– Nå skal vi gi hele Norge bakoversveis, sier avdelingsleder i Dagbladet papir om Haaland-grepet i Dagbladets papirutgave fredag.

Publisert Sist oppdatert

I fredagens utgave av Dagbladet har avisen satt av en hel side til Erling Braut Haaland sitt ansikt som kan klippes ut og brukes som en maske.

Grepet er hentet fra lokalavisa Manchester Evening News som hadde samme påfunn på torsdag.

Slik ser siden ut i Dagbladets papiravis fredag.

– Det er litt morsomt å vise at papiravisa fortsatt har pondus og lever. Det viser vi litt med slike grep, sier Roy Wahlstrøm som er avdelingsleder i Dagbladet papir til Medier24.

Han kaller det et godt, gammeldags papirgrep, og en fin måte å vise hvordan papiravisa skiller seg fra nettavisa.

– Det var egentlig ganske vanlig før. Det er papiravisas egenart. Vi kan gjøre slike morsomme grep, og vi har merket det på huset at mange synes det var gøy, sier han.

Manchester City, med Haaland i spissen, spiller Champions League-finale på lørdag, som er bakgrunnen for stuntet.

– Det hadde vært utrolig gøy hvis noen dro med seg maska på puben for å se finalen, men kanskje ikke alle Manchester United-fans vil gå med en slik maske, kommenterer Wahlstrøm.

På forsiden står det «klipp ut og vis din Haaland-støtte».

– Er Dagbladet heiagjeng for Haaland og City?

– Nei, vi har jo hatt gravesaker og kritiske saker på Haaland i det siste. Vi er ikke en heiagjeng, men vi synes det er gøy å heie fram en nordmann i Champions League, uten at vi på en måte heier på Manchester City. Vi synes det er moro med en nordmann i finalen, og at han nå er verdens hotteste fotballspiller. Det er kult, og det omfavner vi.

Han håper på flere lignende påfunn fremover.

Powered by Labrador CMS