Hege Varsi (32) og Jan Thomas Holmlund (37) er ansatt som redaksjons­sjefer i Dagbladet

- Dette er en god dag for Dagbladet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hege og Jan Thomas kommer fra stillingene som digitale vaktsjefer, og har siden mai vikariert som henholdsvis redaksjonssjef desk og redaksjonssjef innhold.

Nyhetsredaktør Frode Hansen i Dagbladet.

- Dette er en god dag for Dagbladet. Vi er svært glade for å få på plass Hege og Jan Thomas i disse nøkkelstillingene i redaksjonen. Begge har meget sterk tabloidfaglig kompetanse og de kjenner Dagbladet godt fra mange år i bedriften, opplyser nyhetsredaktør Frode Hansen i en melding.

Redaksjonssjef desk

De to redaksjonssjefene skal jobbe tett sammen på desken. Hege Varsi går inn i stillingen som redaksjonssjef desk, der hun blir arbeidsleder og får personalansvar for digitale vaktsjefer og leder for SoMe-avdelingen.

Hun startet i Dagbladet i 2010 som sommervikar i kulturavdelingen, og har siden den gang vært innom både i Dagbladet FREDAG, Kjendis.no og Dagbladet TV både som reporter og prosjektleder før hun ble digital vaktsjef for tre år siden, skriver de i meldinga.

 - Jeg er veldig glad, stolt og ydmyk over å få en slik mulighet. Dagbladet har vært en utrolig fin arbeidsplass i hele ti år nå, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og utfordringer sammen med gode kollegaer som jeg setter svært høyt. Ekstra gøy er det å gå inn i et redaksjonssjefteam med Jan Thomas; ikke bare et av de klokeste hodene jeg kjenner, men også den som måtte slite med opplæring av meg tilbake på Kjendis.no i sin tid, skriver hun i meldinga.

 

Redaksjonssjef innhold

Jan Thomas Holmlund er ansatt som redaksjonssjef innhold. Han blir arbeidsleder og får personalansvar for avdelingsledere på nyhet, sport, politikk og foto. Jan Thomas får blant annet ansvar for journalistisk koordinering på tvers i redaksjonen, og skal lede planleggingsmøter.

Han har hatt flere roller i Dagbladet siden han startet sommeren 2008. Han har erfaring fra blant annet kjendis, Dagbladet TV og kultur. Fra slutten av 2014 jobbet han som digital vaktsjef i Dagbladet, før han høsten 2019 fikk oppgaven med å bygge opp Dagbladets nye finansnettsted Børsen, skriver de i meldinga.

- Redaksjonssjef-jobben er den mest spennende, hektiske og givende jeg kan se for meg. Ekstra stas blir det å få jobbe i team med Hege igjen. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de nye utfordringene etter en intens, lærerik og morsom periode med å sette Børsen på kartet. Dagbladet er i kraftig vekst digitalt, og det er utrolig motiverende å få jobbe så tett på bransjens aller dyktigste. Folk gir virkelig alt for avisa, og det kommer leserne våre til gode. Sammen skal vi kjempe hver dag for å være først og best på breaking news, og bygge videre på kjerneområdene nyheter, sport og underholdning, sier han i meldinga.

Powered by Labrador CMS