Knut-Erik Lindblad skal jobbe for Helgemorgen i NRK Troms og Finnmark det neste året.

Knut-Eirik Lindblad forlater Dagbladet - får jobb i NRK Troms og Finnmark

– Det er 100 prosent rart, sier Lindblad om å skulle bytte jobb.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Knut-Eirik Lindblad forlater Dagbladet til fordel for et ettårig vikariat i radioprogrammet Helgemorgen, som lages av NRK Troms og Finnmark i Tromsø.

Han beskriver overgangen som spennende.

– Dette er andre gang jeg flytter til Tromsø, men nå er det i selskap med samboer og en semifersk liten kar på ni måneder. Jeg gleder meg til å møte nye kollegaer og starte i et program jeg selv liker godt, sier Lindblad til Medier24.

– P2 er så klart en fast følgesvenn. Planen nå er å ta på seg broddene å plante foten godt innenfor døra hos NRK. I mellomtiden er det pappaperm blant fjell, hav og et fantastisk lys. Det blir ikke bedre.

Knut-Erik Lindblad fikk denne avskjedskaken av sine kolleger i Dagbladet.

– Hvorfor ville du ha denne jobben?

– Nye utfordringer! Jeg har vært skrivende siden 2012, og vil prøve meg i andre formater. Lyd og radio er heller ikke dumt å bli kjent med i tida framover.

– Samtidig lages det mye bra og spennende kvalitetsjournalistikk hos NRK Nord om dagen. Både tekst, lyd og TV. Helgemorgen er den del av en regional rikssatsing jeg vil være med på.

– Hvordan blir det å forlate Dagbladet?

– Det er 100 prosent rart. Liberale DB med sin fine takhøyde og ekstremt flinke folk, kommer jeg til å savne. Imidlertid har vel Facebook-gruppa «Dagbladet drikker øl» nok medlemmer til at det statistisk sett til en hver tid bør være en tidligere kollega i Tromsø. Angivelig finnes det alltid en brent bro tilbake til Dagbladet.

– Helt til slutt, en oppfordring til de mange unge og lovende der ute som er fanget i den gamle tralten "vil ha jobb, men mangler erfaring". Flytt på dere!

Powered by Labrador CMS