Roy Wahlstrøm blir ny avdelingsleder for Dagbladets papirdesk.
Roy Wahlstrøm blir ny avdelingsleder for Dagbladets papirdesk.

Roy Wahlstrøm blir avdelingsleder for papir i Dagbladet

52-åringen er fast ansatt i nyopprettet stilling i Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Roy Wahlstrøm går fra stillingen som vaktsjef helg til å bli avdelingsleder for Dagbladets papirdesk.

Det er en nyopprettet stilling der han får ansvaret for papirproduktene.

Det melder Dagbladet i en pressemelding.

– I tillegg til rakettveksten Dagbladet opplever digitalt, så har også papiravisa økt i opplag det siste året – noe som er ganske sensasjonelt i dagens mediebilde. Vi tolker det som et tegn på at mange fortsatt setter pris på et fysisk Dagbladet-produkt mellom hendene, sier Wahlstrøm.

Han har vært ansatt i Dagbladet i snart 23 år, der han foruten å ha vært vaktsjef helg også har innehatt roller som sportsjournalist og reporter i Dagbladet Pluss.

– Dagbladet har utgitt papiravis siden 1869, og selv om Dagbladet er kommet svært langt i den digitale omstillingen, så har vi ennå ikke satt noen sluttdato for papiravisa. Dagbladet skal være best i alle kanaler og på alle plattformer, og i et slikt helhetlig bilde spiller papiravisa fortsatt en viktig rolle. At den seks dager i uka står i nesten 5000 stativer Norge rundt er også viktig for Dagbladet både innholds-, pr- og profilmessig, sier han.

Bjørn Carlsen, som er Dagbladet Pluss-redaktør og redaktør for papirproduktene er fornøyd med ansettelsen.

– Roy kjenner alle Dagbladets papirprodukter ut og inn. Papirproduksjonen vår vil bli langt mer robust og strømlinjeformet når han går inn i denne sentrale rollen. Målet er å gi ut papiravis så lenge det er mulig, og da trenger vi god produksjonsstyring, sier Carlsen.

Powered by Labrador CMS