Leila Feratovic (28), Emilie Louise Solberg (27) og Jonas Solgård (26) har fått fast jobb i Dagens Næringsliv.

Leila Feratovic (28), Emilie Louise Solberg (27) og Jonas Solgård (26) har fått jobb i Dagens Næringsliv

– Allsidige reportere med nyhetsteft og stor gjennomføringskraft, sier nyhetsredaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Leila Feratovic (28), Emilie Louise Solberg (27) og Jonas Solgård (26) har fått fast jobb som journalister i Dagens Næringslivs nyhet og dagsorden-avdeling, opplyser avisen.

Feratovic har jobbet i DN som vikar siden i fjor, og har tidligere erfaring fra E24 og NRK. Hun har utdannelse både innen journalistikk og sammenlignende politikk.

– Dette er rått, sier Feratovic i en pressemelding.

Solberg har tidligere jobbet i NRKs økopol-avdeling, og har også vært både praktikant, tilkallingsvikar og sommervikar hos DN tidligere. Hun har også bakgrunn fra Universitas og VG.

– Det er selvfølgelig stas å få fast jobb i Norges fremste næringslivsavis. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med landets beste journalister og kolleger fremover, sier Solberg.

Solgård har på sin side vært tilknyttet DN siden han kom inn som sommervikar i 2019. Han har tidligere bakgrunn fra NRK Østfold, NRK Sport og Universitas.

– Jeg er stolt og ydmyk for å få muligheten til å være fast ansatt i DN, og gleder meg til å fortsette jobben i Norges beste redaksjon, sier Solgård.

Nyhetsredaktør Janne Johannessen er godt fornøyd med trippel-signeringen.

– Emilie, Leila og Jonas er allsidige reportere med nyhetsteft og stor gjennomføringskraft. De er raske og grundige i den løpende nyhetsdekningen, og de kan bite seg fast i store, dagsordensettende saker og løp. Alle tre er dessuten skikkelig hyggelige folk som vi er glade for å ha som kollegaer også fremover, sier Johannessen.

Powered by Labrador CMS