Lasse Hansen (t.h.) går fra Dagsavisen for å bli redaksjonssjef i E24. Her er Hansen avbildet sammen med Elisabeth Skovly og redaktør Eirik Hoff Lysholm tilbake i 2016.

Lasse Hansen forlater Dagsavisen - blir redaksjonssjef i E24+

Samtidig er det allerede klart hvem som blir Hansens erstatter.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Lasse Hansen gir seg i jobben som digitalsjef i Dagsavisen, til fordel for stillingen som redaksjonssjef i E24+. 

Hansen erstattes av Kathleen Buer som kommer til mediehuset fra stillingen som  å redaksjonssjef  i ABC Nyheter.

Hansen forteller at han ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter ham.

– E24, og Schibsted for øvrig, er en av de mest spennende og nytenkende arbeidsplassene man kan ha i Medie-Norge.  E24 er allerede helt i front, på en rekke områder, og jeg ser fram til å bli en del av teamet og bidra til å skape Norges viktigste arena for nyheter innen økonomi og næringsliv, sier han til Medier24.

– Vemodig å forlate gode kollegaer

Samtidig sier den nyansatte redaksjonssjefen at han også synes det er trist å forlate Dagsavisen etter så lang tid i mediehuset. 

– Det nærmer seg ni år siden jeg første gang gikk inn dørene i Rogalands Avis i Stavanger (en del av Mediehuset Dagsavisen, jour. anm.) så det er klart det er vemodig å forlate så mange gode kollegaer etter så mange år. Dagsavisen har vokst kraftig de siste årene, og det har vært superinteressant å få ta del i denne reisen.

Han legger også til: 

– Samtidig er det viktig for meg ikke å gro fast på samme sted, og jeg følte at det nå var riktig å ta steget videre og få nye impulser.

– Passer veldig godt til oppgavene 

Redaktør i E24+, Øyvind Henriksen, er svært glad for at Hansen har takket ja til stillingen.

– Lasse Hansen har en imponerende CV så langt og jeg er veldig fornøyd med å få rekruttert ham til E24, sier Henriksen til Medier24.

– Hvordan skilte Lasse seg ut i søknadsbunken til denne jobben?

– Vi fikk mange gode søkere til jobben, men Lasse passer veldig godt til oppgavene som ligger i denne stillingen. Han har sterke tabloide evner, kombinert med et sterkt gen for systematikk og prosesser, svarer Henriksen.

Og legger til: 

– Vi ser også at han har fått mye ansvar i ung alder og at han allerede har satt spor etter seg i to gode redaksjoner.  Han har også uvanlig gode referanser. 

 

Powered by Labrador CMS