Markedssjef Marius Floberghagen og sjefredaktør og administrerende direktør Eirik Hoff Lysholm i Dagsavisen.
Markedssjef Marius Floberghagen og sjefredaktør og administrerende direktør Eirik Hoff Lysholm i Dagsavisen.

Dagsavisen kutter en leder­stilling

– Det kommer godt med i disse koronatider der vi gjør det vi kan for å møte omfattende annonsesvikt, sier sjefredaktør Eirik Hoff Lysholm.

Publisert

Nyhetsredaktør Emma Huisman Moskvil i Dagsavisens fellesredaksjon har takket ja til å erstatte Katrine Strøm som Fremtiden-redaktør.

I tillegg har Iselin Stalheim Møller takket ja til å ta over som leder for både nasjonal fellesredaksjon og utenriks, som hun ledet fra før.

Det skriver sjefredaktør og administrerende direktør Eirik Hoff Lysholm i en e-post til Medier24.

«I forbindelse med at Katrine Strøm går fra stillingen som redaktør for Dagsavisen Fremtiden til sjefredaktørjobb i Hamar Arbeiderblad, har vi gjort personalendringer i Mediehuset Dagsavisens ledergruppe som medfører at vi sparer inn et lederårsverk. Det kommer godt med i disse koronatider der vi gjør det vi kan for å møte omfattende annonsesvikt med kostnadskutt son verner om journalistisk produksjon», skriver Hoff Lysholm.

Ledergruppen i Mediehuset Dagsavisen ser nå slik ut:

Eirik Hoff Lysholm (adm.dir/sjefredaktør), Nina Kordahl (direktør), Bjørn Søbø (sjefredaktør Rogalands Avis), Henriette Ydse Krogstad (redaktør Demokraten og Moss Dagblad), Bente Rognan Gravklev (Oslo-redaktør) og Emma Husiman Moskvil (redaktør Fremtiden)

Ledergruppe fellesredaksjonen:

Eirik Hoff Lysholm (sjefredaktør), Iselin Stalheim Møller (nyhetsredaktør), Mode Steinkjer (kulturredaktør) og Lars West Johnsen (politisk redaktør).

Endringene trer i kraft fra neste uke.

Powered by Labrador CMS