Her går tiden ut for NRK-profilen: – Jeg fikk total kortslutning

Dagsnytt 18-programleder Sigrid Sollund ble helt forfjamset da programmet ble avsluttet midt i debatten. – Jeg har sittet i den stolen så mange ganger, og dette har aldri skjedd.

Publisert Sist oppdatert

I onsdagens sending av Dagsnytt 18 gikk ikke alt etter planen for programleder Sigrid Sollund.

Klokken nærmet seg 19.00, og midt i en debatt om nattåpne sparkesykler kom avslutningsvignetten og programmet ble avsluttet, til Sollunds store overraskelse. Før sendingen slutter, ler hun og sier «vi var ferdig».

Like etter sendingen skrev Sollund på Twitter:

«For første gang i livet i #dax18 mistet jeg grepet om tiden. Hva blir det neste, mister jeg grepet om hele livet?»

Her innser Sigrid Sollund at tiden har gått ut.

Til Medier24 er Sollund lattermild om episoden.

– Det har aldri skjedd før. Og jeg ble så forfjamset, sier hun og forteller at hun rett og slett hadde talt feil i hodet på hvor lang tid hun hadde igjen.

– Jeg fikk totalt kortslutning og fikk også en fysisk reaksjon på det. Jeg har sittet i den stolen så mange ganger, og dette har aldri skjedd.

Sollund forteller at i programmet, som sendes på P2 på radio og på NRK 1, må man alltid må være veldig presis og at sekundene teller.

– Og jeg vet godt at jeg skal være ferdig 18.58.50, og skal være veldig presis. Men av en eller annen mystisk grunn hadde jeg glemt det, sier hun.

På Twitter har hun kommet med flere alternative årsaker til glippen, som at det snart er ferie, at hun hadde fått innbilt promille av å snakke om alkohol, eller at det er første tegn på demens.

Hun forteller at det ikke får noen andre konsekvenser enn latter.

– Neida, jeg har fortsatt jobb, sier hun lattermildt.

Powered by Labrador CMS