Erik Thime overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende.
Erik Thime overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende.

Erik Thime blir ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende

Erik Thime har vært konstituert i stillingen siden januar. Nå er han enleder i avisa.

Publisert Sist oppdatert

Erik Thime overtok Dalane Tidende i starten av 2022 som konstituert ansvarlig redaktør og daglig leder. Nå er han enleder i avisa.

– Det har vært ti spennende, travle og givende måneder i Dalane Tidende, og lysten til å fortsette har uten tvil vært der. Vi har fått gjort ganske mye på disse månedene, men vi er ikke på langt nær i mål. Jobben fortsetter, ikke minst må vi ta nye digitale steg, sier Erik Thime i pressemeldingen.

Før han tok over i starten av 2022 var han redaksjonssjef i Avisen Agder i Flekkefjord. Han har også jobbet i Bergensavisen, Stavanger Aftenblad, Sandnesposten, Fædrelandsvennen og Se og Hør.

– Det er en kompetent gjeng i avisen som brenner for å gi Dalane nyheter, nær sagt hele døgnet. Vi tar sikte på å favne enda bredere, nå enda flere yngre lesere og kommer enda tettere på folk flest – hver eneste dag. De siste månedene har vist at Dalane Tidende er viktig for folk, og at mange har et nært forhold til avisen, sier han.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal er også fornøyd med en permanent løsning.

– Dalane Tidende har hatt en fin digital utvikling under Eriks ledelse, og har også tatt store steg mht bruk av levende bilder i journalistikken. Vi har fått en god og langsiktig løsning i Erik Thime, kommenterer Ringdal.

Powered by Labrador CMS