Pressenestor Gunnar Kvassheim gir seg som redaktør i Dalane Tidende

– Tiden er nå moden for å slippe til nye krefter her i avisa, sier redaktør og daglig leder Gunnar Kvassheim i en melding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg fyller  67 år til sommeren og synes tiden nå er moden for å slippe til nye krefter her i avisa. Nå vil jeg nyte aktive pensjonistår sammen med familie og venner samt fortsette mitt engasjement innenfor frivillighetsarbeidet i Egersund, sier Kvassheim i en pressemelding.

Han har vært redaktør og daglig leder i Dalane Tidende første gang i 1986, etter å ha være journalist i Dalane Tidende siden 1977. Så tok han en pause, og var politiker i Venstre i en periode, mens han kom tilbake til Dalane Tidende i 2010. Men nå er det altså slutt. Han fratrer sin stilling i mars 2020, står det i meldingen. 

Styreleder Ola Morten Ona Ringdal takker for innsatsen til Kvassheim. 

 – Gunnar har utvilsomt vært en viktig bidragsyter for å bygge den sterke posisjonen som Dalane Tidende har i sine utgiverkommuner, sier styreleder Ona Ringdal i meldingen. 

Kvassheim har også sittet i MBLs hovedstyre og vært nestleder i Norsk Presseforbund. Nå begynner jakten på hans etterfølger. 

– Det vil i løpet av kort tid bli iverksatt en rekrutteringsprosess for å finne en ny redaktør/daglig leder til Dalane Tidende, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal i meldingen.

 

Powered by Labrador CMS