David Stenerud går fra ABC Nyheter for å bli redaksjonssjef i Khrono.
David Stenerud går fra ABC Nyheter for å bli redaksjonssjef i Khrono.

David Stenerud (47) slutter i ABC Nyheter: Blir ny redaksjonssjef i Khrono

Stenerud tiltrer i stillingen 1. september og skal jobbe for avisen fra deres Oslo-kontor.

Publisert

47 år gamle Stenerud går fra stillingen som nyhetssjef i ABC Nyheter til en nyopprettet stilling som redaksjonssjef i Khrono, med arbeidssted i Oslo.

— Jeg er imponert over posisjonen Khrono har greid å skaffe seg i løpet av få år, over kvaliteten på journalistikken og evnen til å sette dagsorden, sier Stenerud til Khrono

Stenerud har bred erfaring som redaktør og redaksjonell leder fra blant annet Aller, Egmont, Dagsavisen og nå sist, ABC Nyheter. Han har også bakgrunn som debattmedarbeider i NRK og som journalist i blant annet Dagbladet, Norwatch, Nettavisen og Vårt Land.

Redaktør Tove Lie er også fornøyd med å ha fått hele ledergruppen i avisen på plass. Tredje medlem i ledergruppen er redaksjonssjef i Bergen, Ragnhild Bjørge. Hun kom fra NRK til Khrono i august i fjor.

— Jeg er utrolig glad for få med David på Khrono-laget og inn i ledergruppa i avisen. Han har solid erfaring fra journalistisk jobbing, nyhetsledelse og redaksjonell utvikling fra flere ulike medier, som vi garantert har noe å lære av, sier Lie. 

Powered by Labrador CMS