Linda Vabø

Linda Vabø går inn i Discoverys nye nordiske ledelse

– Jeg gleder meg til å ta en aktiv del av alt det spennende arbeidet som skal gjøres, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Britiske James Gibbons blir ny sjef for Discoverys nordiske virksomhet, samtidig som norske Linda Vabø får det nordiske ansvaret for partnerskap og distribusjon, opplyser mediegiganten.

Vabø er i dag direktør for partnerskap i Discovery Norge, og går nå inn i den nordiske ledergruppen.

– Det har skjedd utrolige endringer i bransjen og i Discovery bare på de tre årene jeg har vært her, og fortsatt er det nybrottsarbeid vi driver med hver eneste dag. Denne medietransformasjonen er global, men her i Norden er vi helt i spissen av utviklingen, noe som er utrolig inspirerende å få være med på, sier hun.

– Jeg gleder meg til å ta en aktiv del av alt det spennende arbeidet som skal gjøres med våre samarbeidspartnere i Norden fremover, når vi sammen fortsetter jobben med å skape fremtidens TV-marked, sier Vabø.

Gibbons overtar sjefsstolen etter at Nicklas Norrby nå velger å gi seg etter tre år.

– Nicklas forlater Discovery etter eget ønske. Det har vært en glede å få jobbe sammen med ham, og han har imponert meg med sin lidenskap og innstilling i arbeidet med å bygge et enda sterkere Discovery i Norden. Han har satt sitt preg på bedriften fra dag én, og han kommer virkelig til å bli savnet, sier Gibbons, som i dag er såkalt EVP and GM Discovery UK & Nordics.

Powered by Labrador CMS