Espen Skoland rykker opp i Discovery.
Espen Skoland rykker opp i Discovery.

Espen Skoland rykker opp i Discovery-systemet. Får internasjonal sjef-jobb

– Det er kjempespennende å få være med å sette kursen for selskapet i store markeder i Europa, i midtøsten og i Afrika.

Publisert

Espen Skoland rykker opp i Discovery-systemet og blir Senior Vice President Communications for Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), opplyses det om i en pressemelding.

– Det er kjempespennende å få være med å sette kursen for selskapet i store markeder i Europa, i midtøsten og i Afrika, sier Skoland til Medier24.

Det vil si at han får det øverste ansvaret for Discoverys kommunikasjon i EMEA-regionen. Samtidig får Skoland også ansvaret for å koordinere det norske Discovery-kontoret, som operativ leder og ansvarlig redaktør.

– Samtidig er det en utrolig stor ære å få være med på å fortsette å stake ut kursen vår i Norge. Jeg tror det er helt riktig av oss å rigge oss til i de nordiske landene og enda større grad hente ut synergier på tvers av virksomheten vår, sier han. – Jeg har vært sammen med Nicklas Norrby i den nordiske ledergruppen vår, og han er en utrolig dyktig leder. Vi gjør det vi gjør for nettopp å styrke fokuset vårt på investeringer lokalt i norsk innhold. Det er nettopp det lokale innholdet som er det viktigste for oss, der vi kan konkurrere mot andre internasjonale aktører, sier Skoland. 

Han legger til:– Vi har en global aktør i ryggen, og kombinert med vår lokale tilstedeværelse vil vi bli enda sterkere i Norden.

Skoland har jobbet i Discovery siden 2010. Han kom da fra kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese. Han har hatt rollen som kommunikasjonsdirektør for Norden siden 2017. I tillegg har han vært operativ leder for den norske virksomheten det siste året. 

Powered by Labrador CMS