Tine Austvoll Jensen tilbake til TV: Går fra Schibsted til SBS Discovery

Blir direktør for finans og forretningsutvikling i TV-gruppa.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tine Austvoll Jensen blir ny CFO/COO i Discovery Networks.

TV-gruppen driver flere TV-kanaler, blant annet TVNorge. Hun erstatter Morten Skotland Hansen som går av med pensjon.

Austvoll Jensen kommer fra Schibsted Classified Media hvor hun har jobbet som VP Classified Monetization.

– Med ansettelsen av Tine styrker vi den strategiske ledelsen av selskapet. Hennes kompetanse og erfaring fra både Schibsted og MTG er midt i smørøyet for oss, og Tine går inn i en rolle der hun får et spesielt eierskap til alt som har med forretningsutvikling å gjøre. Vi lever i en bransje der omstilling og nytenking er den nye hverdagen, og nå får vi et nytt klokt hode til å manøvrere i et utfordrende medielandskap, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks.

Tine Austvoll Jensen har 18 års erfaring fra mediebransjen. Før hun kom til Schibsted var hun direktør for mediehusutvikling i MTG og COO for Viasat i Norge. Hun har også jobbet i Canal Digital.

– Discovery Networks er det mest spennende TV-huset i Norge for tiden. Utviklingen selskapet har vært gjennom de siste årene, med TVNorge i spissen, er bemerkelsesverdig. De offensive planene for fremtiden, organisasjonen og kompetansen, i kombinasjon med Discoverys internasjonale muskel, trigget meg til å takke ja til jobben. Jeg gleder meg over muligheten til å bli med på et så spennende tidspunkt i selskapets historie,  sier Tine Austvoll Jensen.

Hun tiltrer i stillingen i midten av august.

Engen rykker opp

Samtidig med ansettelsen av Tine Austvoll Jensen bli Lars Engen Director of Financial Planning & Analysis. Engen har til nå hatt rollen som Chief Accountant. 

– Lars er en viktig ressurs for oss. Han er svært sterk faglig og kjenner selskapet godt. Han er klar for større oppgaver, og vil nå få et utvidet ansvar for økonomistyringen av bedriften, sier Harald Strømme.

Engen vil rapportere til Tine Austvoll Jensen.

Powered by Labrador CMS