Zlatan og Ødegaard ga ny rekord for MAX og Discovery

625.000 var innom Norge-Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Aldri tidligere har en privatlandskamp fått høyere seertall på MAX, melder SBS Discovery i en pressemelding tirsdag.

473.000 så nabo-oppgjøret mellom Norge og Sverige på Ullevål mandag. Det ga også rekordandel for mannekanalen.

– Det er gøy når landslaget bidrar til tidenes beste dag for MAX, sier sportssjef Jan-Erik Aalbu.

Sendingen hadde på det meste 625.000 seere innom samtidig. Andelen i den kommersielle målgruppen 15 til 50 havnet på 42,2 prosent. På gruppenivå bidro landskampen til årets beste dag for Discovery Networks, med en andel på 36,9.

– Det norske folk er opptatt av landslaget vårt. Det var jo særlig én duell i kampen, mellom Ødegaard og Zlatan, som pirret ekstra. Jeg vil vil påstå at førstnevnte var hakket mer på ballen, sier sportssjef i MAX og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.

– En Ødegaard som er så på hugget lover godt før fredagens viktige kamp. Veldig mange av spillerne viser god form om dagen, og det gjør det utrolig spennende inn mot kampen på fredag, sier sportsjef Jan-Erik Aalbu.

På fredag får Norge besøk av Aserbajdsjan på Ullevål. Avspark er klokken 20.45, og sendingen starter en time tidligere på MAX

Discovery Networks har rettighetene til å vise alle kampene i EM-kvalifiseringen.

– Zlatan er tilbake på MAX allerede på søndag i Sveriges kamp mot Montenegro. På søndag møter England Slovenia, mens Danmark møter Serbia på lørdag. Samtlige kamper i Norges gruppe vises på Dplay i helgen, så det er bare å benke seg, sier Jan-Erik Aalbu.

Powered by Labrador CMS