Tuva Fellman forlater NRK til fordel for discovery+ og nakendating denne våren.

P3-profil blir programleder for norske Naked Attraction

– Jeg synes vi ser alt for lite av ekte, vanlige, nakne kropper, sier Tuva Fellman.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

P3-profilen og sexolog Tuva Fellman blir programleder når den norske versjonen av Naked Attraction kommer på skjermen til våren, opplyser Discovery.

Den britiske TV-suksessen - der deltagerne skal finne en date blant fem utvalgte og helt nakne kandidater - vil bli sendt på discovery+.

– Jeg gleder meg enormt til å være programleder for Naked Attraction Norge, og det er rett og slett fordi jeg elsker kropp. Jeg synes vi ser alt for lite av ekte, vanlige, nakne kropper. Selv jeg, som utdanna sexolog, kan skvette litt når jeg plutselig ser noen nakne. Vi er så vant til pornokropper og glossy, retusjerte bilder med filterbruk at vi nesten synes en vanlig kropp og et vanlig ansikt er rart, sier Fellman.

Programmet har vært både vært kontroversielt og en suksess i både Storbrittannia, Danmark og Finland.

Fellman - som blant annet er kjent som programleder i P3s Juntafil - gleder seg til å se nakne norske kropper.

– Utallige ganger har jeg sittet i garderoben i svømmehallen og egentlig hatt lyst til å bli der. Det er så spennende å se på vanlige, nakne kropper. Ikke bare fordi de kanskje er flotte å se på, men fordi alle er så forskjellige. Visste du for eksempel at hos 56 % av alle kvinner henger de indre kjønnsleppene ut av de ytre? Det er det sjelden internett viser deg, men det skal du få se i Naked Attraction Norge, sier Fellman.

Powered by Labrador CMS